Zdjela za kuhanje
- Kapacitet od 5,5 litara je dovoljan za cijelu obitelj
- Sloj bez PFOA s tehnologijom koja sprječava lijepljenje hrane
- Stijenka zdjele od aluminijske slitine debljine 3 mm
- Može se držati u hladnjaku
- Može se koristiti u pećnici
- Može se prati u perilici.
3 podesiva načina rada za standardno kuhanje
- LOW (LAGANO) – za lagano kuhanje ili pirjanje
- MID (SREDNJE) - za savršeno prženje, npr. luka
- HIGH (JAKO) - za jako prženje, npr. zaprživanje mesa
2 podesiva načina rada za sporo kuhanje
- Vrlo sporo kuhanje za žilave komade mesa
- Sporo kuhanje za mekane komade mesa
Funkcija pečenja s podesivom temperaturom (120 – 220 °C) i vremenom (0:05 – 6:00)
Funkcija održavanja topline za održavanje temperature za posluživanje jela s mogućnošću podešavanja vremena (do 6 sati)
Digitalna LED upravljačka ploča za najudobnije kuhanje
Parna košara od nehrđajućeg čelika za kuhanje ribe, okruglica i povrća na pari i zadržavanje maksimuma hranjivih sastojaka.
Parna košara je izrađena od vrhunskog nehrđajućeg čelika, čime se osigurava dug vijek trajanja i otpornost na koroziju
Toplinski otporna ručka sprječava bilo kakve opekline i omogućuje rukovanje vrućim kuhalom tijekom kuhanja bez potrebe za upotrebom kuhinjskih rukavica
Poklopac izrađen od kaljenog stakla osigurava dug vijek trajanja
Zabrtvljeni rub održava stalnu temperaturu
Elegantan dizajn prikladan za svaku kuhinju
Odlično za kuhanje juha, gulaša, pekmeza, janjetine, govedine, povrća, jaja, itd.
Sporo kuhanje
nov način kuhanja koji zadržava sve okuse
ne zahtijeva upotrebu ulja
štedi vrijeme i novac
omogućuje iskorištavanje jeftinijih komada mesa za pripremu izvanrednih jela
sprječava opekline jer ne zahtijeva visoke temperature kuhanja na kojima hrana zagorijeva
smanjuje potrošnju vode jer se jelo kuha samo u jednoj zdjeli
7 razloga za kuhanje u sporom kuhalu
- Jednostavnost - jednostavno stavite sve sastojke u zdjelu i pustite da odradi sav posao
- Štedi vodu i struju - posebna konstrukcija kuhala od aluminijske slitine omogućuje učinkovitiji prijenos topline nego tradicionalni keramički lonci radi smanjene potrošnje struje
- Štedi vrijeme - jednostavno stavite sve sastojke u kuhalo i pustite da ono odradi kuhanje.
- Intenzivni okusi bez gubitka vitamina - za razliku od standardnog kuhanja, sporim kuhanjem na niskim temperaturama se zadržavaju okusi i vitamini
- Sočno meso - kod sporog kuhanja, sokovi ostaju u mesu
- Mogućnost kuhanja žilavih komada mesa - uobičajeno žilavi komadi mesa postaju izvanredni kada se kuhaju sporo
- Kuhanje bez masnoća - zahvaljujući niskim temperaturama, nije potrebno ulje pa su zato jela lakša i imaju bolji okus
Uključeni sadržaj: Sporo kuhalo sa zdjelom, parni lonac, zaštitne kuhinjske rukavice